Cei 3 Amigos – volumul 6

Posted: ianuarie 11, 2010 in Cei 3 Amigos

Cei 3 Amigos – volumul 6

 

„In aceasta aventura, eroii nostri sunt pe drumul spre helltropolis, unde Satan se afla si cei mai rai Demoni locuiesc. Ei erau urmariti de Necrofagi si nu puteau ajunge asa repede, asa ca Leah a dat cu lumina din cer si au marit viteza.

Necrofagii erauarsi de lumina, eroii nostri ajungand la poarta din helltropolis, care era pazita de un Cerberus. Daca nu stiti ce e un Cerberus, va spun eu ce e. Este un caine imputit de strada, adica na, de pe strazile din Hell, cu 3 Capete, urias de 5 metrii si are control asupra elementelor foc, gheata si fulgere. Cerberus le zicea eroilor ca nu-i lasa sa treaca si au trecut la o lupta afurisita, care a fost foarte grea, ca eroii nostri nu puteau sa lase nici un damage, imputit de Cerberus, pulii mele, era invincibil.

La Cerberus i s-a sculat si era sai striveasca pe eroi nostri, dar au fost salvati de Leah si aruncati intr-o groapa. Groapa acea radia energie mistica din 3 incaperi pe care scria, intro limba a demonilor, numele eroilor nostri.Ei au intrat acolo, insertand armele lor in niste gauri. Creepe a gasit o Sabie foarte cool, D3! o super minge si Schizo Omega Dragon’s.

Au iesit din groapa si s-au intors so ajute pe Leah in lupta cu Cerberus. Creepe la castrat pe Cerbi cu Sabia lui, taindu-i pula, futul-ar in gura, mama =)).Schizo si D3! i-au futut amunition non-stop turbo action =)).

Cerberus a fost infrant, in mortii masii de caine puturos de pe strazi care ii si gay.

Eroi nostri, avand forta suprema acum erau gata sa-l infrunte pe Satan si au deschis usa spre principala de la orasul Helltropolis. Acolo erau asteptati de toti inamici lor imputiti. Moartea imputita,Michael Jackson,Madonna cheala, Britney Spears cu sanii gata pregatiti, Raton L.J. cu pula printre ei, Elvis Presley, Miley Chirus, curva aia ce se da Hannah Montana, Artix Gay Lordul Suprem,Obama, president of the United States Of America si Satan, sus pe tronu lui.

Eroi nostri au inceput sa se bata cu toti si li se parea foarte usor sai invinga, deoarece aveau mai multa putere decat in alte dati dar erau toti uniti la un loc si formau un grup periculos de Demoni.

Jester nu a murit. Acum eroi nostri au aflat ca e un Demon si Spirit in acelasi timp care reinvie ori de cate ori ar fi omorat.

Ei cautau o cale sa-l omoare pana cand lea venit ideea sa-si combine forta si sa-i omoare si spiritu cand dispare in aer.

Dupa o lupta grea cu toti dusmanii lor afurisiti si imputiti si prosti si chelosi si perversi, sa nu uitam. A urmat lupta cea mare, SATAN LORD OF Hellstropolis, care era insotit de Sadam Husein si se pare ca el conducea operatiunea, nu Satan. Satan era curva lui.

Lupta a inceput si eroi nostri se bateu cu amandoi pana intrun final, cand amandoi au murit, dar nu de tot. Satan a reinviat, dandusi seama ce-a facut si ca a fost curva lui Sadam toata viata asta si si-a cerut scuze, a readus pamantu la normal, toti au reinviat si Demonii au au disparut de pe Pamant.

Vedetele la locul lor, batale norocul! In afara de Michael si Elvis, care is morti. Artix ii doar un personaj dintr-un joc si a disparut si toti oameni au reaparut pe pamant.

Schizo,D!3:In sfarsit s-a terminat totul si ne putem odihni.

Creepe:NNNNNNNUUUUUU!!!! BIGHITII AU REAPARUT. E UN COSMAR. NUUUUUUUUU, LUMEA O SA MOARA IN MANELE. E, lasa asta e un mister pe care il rezolvam alta data.

Leah a ramas pe pamant cu prieteni ei si si-au continuat drumul, cautand noi aventuri. Pe data vitoare.

 

Sfarsit! Va multumesc ca ati citit! Daca ai fost un raton, esti un prost si-mi dai un bon. Mata-i curva si tampita si-am pus povestea pe pita. Nu ma refer la voi, cititorii, am pus doar asa, sa rimeze. Daca v-a placut, ma bucur. Sunteti super, v-am pupat!!!”

 

 

Reclame
Comentarii
  1. Creepe spune:

    Oai ce poveste interesanta oare cine o fi creatoru ei ooo da is chiar eu ce prost is =)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s