Cei 3 Amigos 2 – volumul 2

Posted: februarie 3, 2010 in Cei 3 Amigos

Cei 3 Amigos Part 2

 

de Creepe

 

 

„Asa. Ultima data am ramas intro casa afurisita si putrezita, infectata ca o catea de colonia invadatoare din Grecia.

Glumeam. Da, ii vorba despre o casa dar is extraterestri, nu Armate Grecesti. =)) Si in special despre eroi nostri, Cei 3 Amigos, care au scapat din cusca lu Pizda. Ieeeeee.

Grevin era un extraterestru foarte… cum sa zic ca sa nul fac sa se simta prea bine?… pe scurt: PROST, si sa speriat pe loc cand a vazut puterea magnifica a celor 3 amigos, yeah.

Extraterestrii au sarit la atac si s-au luptat, s-au luptat, s-au luptat, etc. etc. Dupa 3 ore………… dupa 5 ore…… dupa o cina romantica intre Leah si D!3 =))……. dupa ce Creep sa saturat si ia omorat pe toti =)) a mai ramas doar Grevin care fuge ca o proasta ce ii si se ascunde, se ascunde, nimeni nu putea sa stie ca ii dupa un cos de gunoi. Wow, ce inteligenta ii =)).

Omg. Credeam ca is extraterestri finte superioare rasei umane avansate mental. Nu, m-am inselat. Is niste prosti ieieieieie am avut dreptate tralalallalala is tare ieieieieieiei si Li ii proasta lalalalalalal.

Glumeam, sis, ii doar asa de comedie intre frati =)) proasto =)) asa si Leah ia dat la Grevin un Burito in gura care ia provocat la Grevin o Diareee ca a erupt prin toate gaurile pe care le are =)) plus inca cateva provocate de Burito ala ca a fost prea puternic si l-au distrus ieeeee.

Eroi nostri sau dus spre un teleportor teleportatorror sau cum dracu so numi… aaa, da, Teleportator si sau indreptat spre nava MAMA a extraterestrilor si au vazut o gramada de Grevini =)))))).

AAAAAAAAA!!! 100 de Pizde, aaaaaaaaaaa!!! Fugiti, is extraterestri, aaaa, Extraterestri Gay, fugiti, aaaaaaaaa!!!

Si Eroii nostri si-au pus forta la contributie si au dat o lovitura Anti Gay si au murit toti.

Atatia Gay n-am mai vazut in viata mea si extraterestri. Ciudat, ii putem spune GAYPoCALIPSA =))=))=)).

Si au vazut ca au mult de mers prin aceasta imensa si mi s-a facut lene de volumu asta, asteptati si 3 ca m-am saturat, bagamias pula. Au intrat pe o usa si au dat de o persoana misterioasa, foarte misterioasa. Oare le e aliat sau dusman? Nu stiu, va tin in suspans pana data vitoare. Hahahahahahahahhahaha =))

Sfarsit. Sper ca va plac omuletii cu pula verde =))=)). Glumeam, sper ca v-a placut Volumu’. OK, Bye =))).”

Atat??? Doar atat? Mai Creepe…ma dezamagesti profund. Ia apuca-te serios de scris! Ca vad ca esti foarte distrat in ultima vreme :-w… Ah, si sa nu uit…prostuleeeeeeeeee!!! Yee, prima oara azi \:d/!! Ha ha…nu va ingrijorati, asta e asa…ca figura de stil. E ca intre frati. Nu, bro’? 🙂

 

 

  

 

Reclame
Comentarii
 1. he , he , he >:)

  Bravo Creepe
  imi place…:D:)

 2. sk8erchick spune:

  Vezi, Creepe? Nu poti sa nu mai scrii, fanele asteapta! Sa nu cumva sati treaca prin minte sa te opresti dracu’ din scris. De fapt, ti-a trecut deja prin minte…bine ca te-am convins. Bravo, bro!

 3. Creepe spune:

  Bn o sa scriu in continuare bla bla sper sa merite intrun final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s