Despre reproducere

Posted: martie 12, 2010 in Stuff

Despre reproducere

Am primit-o acum ceva vreme de la taica-miu si tot am uitat sa o postez. E vorba de compunerea unui baiat de 9 ani. Nu ma intrebati de unde o are, de la cine (probabil de pe internet) si chestii din astea, ca nu stiu. Doar cititi si minunati-va. 🙂

Despre reproducere

 

Pentru ca se tot intampla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm, ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe mami si tati in camera de zi cand copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa ca poate doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrana…am observat ca ei exerseaza cam de 3 ori pe saptamana, cred ca bunica va muri curand. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.

Reproducerea la oameni se intampla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.

Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta tati. I-a crescut deja burta, insa nu ne-a zis inca nimic.

Cand noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intai prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

Eduard

 

So…ce spuneti? Credeti ca e chiar scrisa de un copil de 9 ani sau de altcineva? Si ce parere aveti despre cate pot inflori in mintea unui copil? 🙂 Astept raspunsuri.

Reclame
Comentarii
  1. Andreea spune:

    Goooood!=))=)) Negrii ies cu sigurtanta prin fund=))=))=))=)))

  2. sk8erchick spune:

    Amuzant kid-ul, nu? :)) Imaginatie bogata mai are.. 🙂

  3. Clauzet spune:

    Nu cred ca un adult poate aseza astfel cuvintele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s