Fucked Up Songs – partea 6

Posted: martie 15, 2010 in Music

Fucked Up Songs – partea 6

E o trupa Rock din Agoura Hills, California. De la formarea lor din 1996, trupa a vandut mai mult de 40 de milioane de copii dupa albume si-a castigat 2 premii Grammy.

Istoria trupei a inceput acum vreo 9 sau 10 ani, cand Mike Shinoda, Brad Delson si Rob Bourdon au fondat o trupa numita Xero (si probabil, cativa dintre voi va dati deja seama despre ce trupa o sa vorbim azi). Ideea fondarii trupei a aparut atunci cand Mike Shinoda, impreuna cu Delson, au inregistrat primul lor material, in 1996. Au fost colegi la scoala si acolo au dat si de bateristul Rob. Shinoda l-a gasit pe DJ-ul Joseph Hahn in timpul studiilor la Art Center Collage. Delson l-a adus pe basistul Dave „Phoenix” Farrell, care avea sa paraseasca un an trupa si apoi sa revina. Ultimul care-a intrat in trupa a fost Mark Wakefield. Apoi trupa si-a schimbat numele in Hybrid Theory, care a fost si numele albumului lor de debut, din 2000.

Peste ceva vreme, in trupa a intrat solistul Chester Bennington, din Arizona, fost vocalist al trupei Grey Daze. Chester a aparut in trupa putin dupa plecarea lui Mark (datorita tensiuniilor din trupa, deoarece nu au semnat inca cu nici o casa de discuri). Apoi trupa si-a schimbat iar numele, de data aceasta in…Linkin Park! Au facut albume precum: Hybrid Theory (2000), Under Attack (2001), Reanimation (2002), Meteora (2003), Rare And Unreleased (2003), Underground (2003), Collision Curse feat Jay-Z (2004) si Minutes To Midnight (2007).

Trupa e una din cele mai importante din istoria mea „Rockeristica”. E una dintre putinele cu care-am inceput. Uite melodiile din postul asta:

1.Linkin Park-Crawling

2. Linkin Park-What I’ve Done

3.Linkin Park-Given Up

4.Linkin Park-Bleed It Out

5.Linkin Park-No More Sorrow

6.Linkin Park-In The End

7.Linkin Park-A Place For My Head

8.Linkin Park-Numb

9.Linkin Park-Papercut

10.Linkin Park-Breaking The Habit

11.Linkin Park-Leave Out All The Rest

12.Linkin Park-Shadow Of The Day

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s