In sfarsit ai aparut!

Posted: martie 27, 2010 in Stuff

In sfarsit ai aparut!

In sfarsit! Te pot vedea in fiecare zi de acum incolo, ma poti incalzi, ma poti bine-dispune. Te iubesc, soareeeee!

Da. Daca nu v-ati dat inca seama, vorbeam de minunatul soare de pe cer. Ati observat ca a mai iesit un pic dintre nori si ne-a fericit si pe noi un pic? Pai dupa atatea ploi si ninsori meritam si noi un pic din razele alea ale lui. Ce, doar spaniolii sa aiba soare mereu? Noi de ce nu?

A aparut vremea buna, vremea aia atat de asteptata (cel putin de mine). Si cu ea au aparut toate lucrurile bune: plimbarile cu scandura mea cu roti si cu rolele, plimbarile cu prietenii cei mai buni, iesirile dupa ore la suc sau prin magazine, alergand de nebuni si tipand sub soarele palid, acordurile zgomotoase in linistea verei, vacanta mare, inghetata, strand, cantarile in ploi de vara. Presimt ca vara asta va fi mai diferit de verile trecute. De fapt…fiecare vara e diferita si speciala in felul ei. Acum doi ani vara trezirea la 6 dimineata, plecand cu skate-ul, apoi plimbarile pe camp cu gasca, apoi iar skate, apoi somn, apoi trezirea, apoi iesirile de seara pana dimineata la 3 afara, mers in casa, cantat pana la 5 dimineata, somn cateva ore si apoi iar trezrea pentru skate si plimbari in camp. Acum un ani…iar iesiri, iar nebunii, iar soare, iar strand…si acum?? Acum oare cum va fi? Presimt schimbari. Schimbari majore. Prieteni noi, prieteni vechi care nu-mi mai sunt, distractii noi, rasete, plansete, iubiri, neiubiri, ura, scanteie, lacrimi. Soare, inghetata, skate, role, copii mici, cinema, strand, distractie, dormit noaptea pe afara, certuri, impacari, chitara. Asta e tot ce imi doresc. Asta ar fi perfect.

La voi cum e? Va bucura soarele? Va fericeste? Va…bine-dispune? Pe mine da (probabil daca nu ar fi vremea asta, as sta toata ziua in casa innecata de lacrimi, cu depresiile si melodramele mele. Dar pot sa spun ca sunt cat de cat ok. Si asta doar din cauza vremii). Pana data viitoare, bucurati-va de vremea buna, de soare si de ploile de vara ce vor urma! 🙂

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s