Cei 3 Amigos Super Mario Phobia

Posted: septembrie 16, 2010 in Cei 3 Amigos

Cei 3 Amigos – Super Mario Phobia

 

 

 

    Creepe Lord, scriitorul Cei 3 Amigos, s-a cam supărat pentru articolul anterior, în care am corectat și am mai schimbat eu unele fraze din C3A. Așa că m-am gândit să scriu aici exact spusele lui, fără ș, fără ț, fără ă, î, â, fără corecturi, fără schimburi de fraze.

 

    Salut prieteni punetiva comfortabil si ascultati. Eroii nostri au fost absorbiti in vortex si au fost dusi spre o alta dimensiune unde acum vom afla ce se fa intampla in continuare. Eroii au cazut din vortex si se vedea cum cadeau din cer si ceru cel albastru a aparut si din fericire au aterizat pe o dita mai ciuperca =)) care lea amortizat poponetu. se pare ca Leah are un mare noroc ca era sa cada intr-un tep in forma de pula bing :)) dar na facuto. Se uitau pe unde is cand Creep sia dat seama ca is in Regatu Ciupercilor unde locuieste Printesa Toadstool sau Peach pe scurt si cei 2 frati care is instalatori Mario si Luigi si niste oameni ce au o ciuperca pe cap. Pe langa ei mai locuiesc si niste personaje negatine Goombas niste ciuperci rele fara maini Koopas niste rate care mai merg si in 2 picioare si fara adica is 2 triburi cei destepti si cei prosti si mai is Twamp Bombe ce explodeaza niste proiectile ce vin spre tine Boo niste fantome si na etc si Bowser Koopa care ii conduce impreuna cu cei 8 copii ai lui. Eroi nostri au aterizat intro lume ciudata Care nu stiu daca ii pot spune lume ii zicem dupa mine lumea Nintendo :D. Si am uitat pe cineva a sa nu crezi ca discriminez pe Yoshi nu lam uitat =)) dar na se pare ca lam uitat acum 😀 da si ce parca voi nati uita ziua mamei voastre.Yoshi nui mama sal ia dracu. Asa eroii nostri sau pornit sa exploreze cum fac de fiecare data cand au dat peste o armata dea lui Bowser ce se lua de doi oameni. Leah,Creep si D!3 au sarit in ajutor dar au vazut ca cei doi oameni au folosit niste plante si sau transformat in …. tot in ei dar erau altfel si mai puternici. Creep sia dat seama ca is Mario si Luigi care sau transformat in Fire Mario si Fire Luigi. Ei cand iau vazut ca ii ajuta siau dat seama ca nus inamici si au facut o echipa formidabila. Dupa ce iau invins pe Koopa tropas cu ultimu care a intrat cu curu intrun copac si a facut au clitorisu meu =)).Stai clitorisu nui in cur ?!?! a da auuu coccisu meu :d =)). Mario si Luigi iau luat pe eroi nostri la palat unde vroia sai prezinte printesei da nu era in sala tronului ei au asteptat si nu stia unde era Mario se gandea ca poate iara a rapito Bowser dar hai ca va spun eu unde era dar sa nu mai spuneti la nimeni se masturba cu un dildo vibrator in camera ei =)). Cand sa terminat aaaaa pardon a terminat sa dus si a facut cunostinta cu eroi nostri si se pare ca forte intunecate a aparut in Regatu Ciupercilor despre care se vorbea pe acolo si eroi nostri trebuie sa ii opreasca restu veti afla in urmatoru volum din C3A.

 

 Sper ca va placut asa vreu sa va pun intrebari voi vati dorit vreodata sa fiti supereroi si daca da ce fel de supereroi uite eu sa fiu sincer ma credeam un fel de Motan care ii si om in acelasi timp adica na eram corp de om aveam coada si urechi de pisica si aveam o putere incredibila si tot asa miam creat o poveste in gandu meu pana la varsta asta nui nimic de ras sau sa va fie rusine daca aveti o asemenea chestie nu va temeti so spuneti eu am facuto. Alta intrebare daca vreti sa ma vedeti puteti sami spuneti va dau id meu de mess.

 In rest mai vb pa va pup :* :).

Reclame
Comentarii
  1. Creepe spune:

    asa cum suntem noi astia ce jucam rolurile in C3A mai primitivi am reusit sa facem o poveste

  2. SickPunk spune:

    Nam inteles nimic:)) sau nu am fost atent

  3. sk8erchick spune:

    :)) Nu eu scriu Cei 3 Amigos; un prieten o face. Dacă te interesează, sunt mai multe părți, în categoria Cei 3 Amigos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s