AC/DC Maximum Rock & Roll

Posted: octombrie 23, 2010 in Books, Music, Stuff

AC/DC Maximum Rock & Roll  

 

 

 

    Azi vă fac o recomandare. Că nu am mai făcut recomandări de o groază de timp și am mai citit între timp niște cărți care merită citite și cred că unora dintre voi v-ar face plăcere. Mă refer la o carte pe care am mai văzut-o prin librării de multă vreme și mi-am dorit-o din prima, dar pe care, din păcate, nu am cumpărat-o decât acum ceva vreme. E vorba de AC/DC Maximum Rock & Roll. Merită citită, clar.

    „Totul despre cea mai mare trupă de rock din lume.”

    „Pentru prima oară, Murray Engleheart și Arnaud Durieux spun toată povestea celei mai mari și mai zgomotoase trupe australiene. Murray, care se numără printre cei mai respectași jurnaliști muzicali din Australia, scrie pentru reviste din toată lumea. Le-a luat mai multe interviuri membrilor trupei. Iar Arnaud este un jurnalist care nu i-a scăpat niciodată din ochi pe cei de la AC/DC, ajungând să aibă cea mai bine pusă la punct și cea mai completă arhivă cu materiale foto și nu numai.”

    „Cu o sută cinzeci de milioane de albume în urmă, Bon Scott apărea îmbrăcat în școlăriță, la Countdown, emisiunea muzicală a postului ABC – opusul perfect al lui Angus, în costumul lui de elev. În cei treizeci de ani care-au trecut de-atunci, AC/DC și-a pus amprenta asupra a milioane de vieți, din Bruxelles până la Brisbane și București. Au avut un moment de cumpănă după moartea lui Bon, în 1980, dar au reușit să-și revină și să cucerească întreaga lume cu Brian Johnson și cu albumul Back in Black. Sunt de neoprit: AC/DC nu e doar o trupă de rock, este emblema rockului. Încercați să vă imaginați lumea fără ei.”

    „O carte atât de fidelă spirituluitrupei, încât după ce-o citești îți asurzesc urechile. Orice rocker care se respectă trebuie s-o citească.”

Publishers Weekly

  „Cea mai bună carte despre AC/DC.”

Christie Eliezer, Billboard Australia

    „E ca un jurnal de călătorie, cu acel entuziasm care te face să scrii pe prima hârtie care-ți pică în mână, dar și un fel de interviu luat în culise și o biografie. Fotografiile din carte completează citatele, anecdotele și adevărurile din ea. MAX se înclină în fața lui Murray și Arnaud pentru felul cum au conceput acest omagiu pentru trupa care a marcat rockul.”

MAX  TV 

    V-am convins? Treceți repede pe la prima librărie și apucați-vă de citit. E bună nu numai pentru rockeri, ci și pentru cei ce vor să intre în lumea asta a muzicii, cu concerte și căcaturi de genu’, și pentru oricine de fapt, pentru că oricine are de învățat ceva din viața celor de la AC/DC. Lectură plăcuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s