Ha.

Posted: octombrie 24, 2010 in Stuff

Ha. 

 

 

   

    Voi încerca să scriu pe blog cea mai lungă frază scrisă de mine vreodată, în cei paisprezece ani ai mei (asta în opt decembrie), această ingenioasă idee venind de la Grim Cris, cu speranța că îi voi doborî recordul de două sute optzeci și trei de cuvinte și chiar dacă nu o să reușesc voi fii mândră pentru că am încercat și pentru că m-am chinuit, iar dacă am să reușesc voi fii și mai mândră de mine pentru că am învins recordul lui Grim, care m-a uimit, sincer, prin fraza lui IMENSĂ de două sute optzeci și trei de cuvinte și care m-a provocat să aberez și eu în încercarea de a reuși să scriu o frază mai lungă ca a lui, în niciun caz pentru că aș vrea să mă umflu în pene și să mă laud că i-am doborât lui Grim recordul lui mare, pentru că Grim Cris a fost și va rămâne întodeauna bloggerul meu preferat, cel care mi-a dezvoltat cunoștințele despre blogging și m-a făcut să îmi doresc un blog, datorită căruia citiți acum, aici, această frază fără sens, pentru că dacă ar avea sens nu ar mai avea niciun farmec, așa că voi continua să aberez la nesfârșit, fără să încerc să fac fraza asta să aibă vreun sens și stau acum și mă întreb dacă ar trebui să număr și să văd câte cuvinte am strans până acum, dar cred că mai bine scriu în continuare, pentru că mi se par prea puține și mă mai întreb dacă „paisprezece” sunt de fapt trei cuvinte, dar nu mai contează oricum, pentru că îl voi număra și pe el ca pe un singur cuvânt și pentru că oricum am destule cuvinte și Grim, dacă citești asta, să știi că-ți urez la cât mai multe posturi și să te citim și peste zece ani la fel de ingenios precum ești în momentul de față și cred că acum pot să mă opresc liniștită, pentru că mi-am atins mărețul scop cu brio.

    Treaba asta a pornit de la Grim Cris și mi s-a părut mega-blană, ceea ce m-a făcut să scriu din nou azi. Deci, cine-mi doboară recordul mie? Hai, de-abia aștept! Sunt curioasă.

 

Reclame
Comentarii
 1. Camelia spune:

  „dorescun” , tocmai ai mancat un cuvant.O_o

 2. sk8erchick spune:

  Am corectat, îți mulțumesc. 🙂

 3. Secretile Mariei spune:

  frumos..da cate cuvinte is k mi lene sa le citesc:))

 4. sk8erchick spune:

  Mă crezi că nici eu nu știu? :))

 5. Cati spune:

  deci:
  1. eu am numarat 336, dar numara-le si tu ca vederea mi-e cam impaienjenita de la atata holbat la comp.:))
  2. eu am 439, dar again, poti sa intri pe blogul meu si sa le numeri si tu.:))

 6. sk8erchick spune:

  Voi intra să văd și la tine, dar problema e că… nu îți prea știu blogul. Imediat ce-l găsesc, mă uit să văd și eu. Mă bucur că mi-ai intrat în joc, cum a spus și Grim. 🙂

 7. daaamniiit spune:

  Awesome :))

 8. sk8erchick spune:

  Încearcă și tu. 😛 Te provoc! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s