Pocăiții și hi5-ul

Posted: Octombrie 27, 2010 in People, Stuff

Pocăiții și hi5-ul

 

 

 

 

 

 

   

    Voi ce credeți? Credeți că nenea are dreptate? Eu nu. Mie, sincer, mi se pare că pocăiții exagerează mereu când e vorba de Dumnezeu și sunt îndoctrinați cu lucruri care sunt prea exagerate. Nu știu; voi ce credeți? Greșesc eu?   

Anunțuri
Comentarii
 1. Milus spune:

  Traim intr-o tzara libera. S-a luptat acum 20 de ani pentru aceasta libertate. Multzi dintre voi nu atzi existat pe vremea aia. Au murit foarte multzi tineri pentru libertatea asta. Sa nu-i lasam sa fi murit in van. Deci……traind intr-o tzara libera eu cred ca avem dreptul la libera exprimare. Fiecare traieshte, simte shi se exprima liber. Eu cred ca sunt lucruri mai importante cu care sa ne spargem capul. Nu sa judecam pe unii sau altzii. fiecare are dreptul sa spuna ceea ce vrea shi crede. Cat despre indoctrinare………e tabu. Shi internetul indoctrineaza. Unii daca nu au internet intra in sevraj. 🙂 Sorry de exemplu…..

 2. Secretile Mariei spune:

  mdaa…:-j..voaim sa zik ceva akuma:))….chiar ba..sa evzi ce o facut lindica dupa ce ai plecat..or venit nishte tipe sh sio batut joc de ele..am stat cu zena sonia si lindica pana pe la 3:))

 3. m4ldth spune:

  hmmm… interesant cum vezi tu ce spun pocaitii; hai sa incercam si alta perspectiva: iti place ceva tare de tot; investesti timp in hobby-ul tau, sau pasiunea ta, sau ce e… le umpli capul tuturor prietenilor tai despre preocuparea ta chiar daca nu sunt interesati de ea; renunti la o gramada de alte activitati ce le fac altii doar sa devi mai buna la chitara, sau la altceva; cu alte cuvinte devi atat de atrasa si cufundata in ceea ce iti place, incat nu te gandesti deloc si nici nu-ti mai pasa daca preocuparile tale se mai suprapun sau nu peste ale celorlalti. Conteaza atat de tare ceea ce-ti place tie, incat nu ai nici un motiv sa pari mai putin atrasa de pasiunea ta. Daca multi ne comportam asa cand e vorba de hobby-uri ce rareori valoreaza ceva, nu e admirabil ca ei se comporta asa fata de singurul lucru care conteaza cu adevarat in lumea asta; cel care i-a facut sa existe? (asta daca crezi ca exista un creator) ‘indoctrinarea’ e produsa de orice chestie pe care o lasam sa ne ocupe prea mult timp. asa suntem noi oamenii. ii putem zice si mentalitate uneori. depinde de fiecare de ce se lasa indoctrinat, de lucruri ce valoreaza ceva sau de cele ce nu valoreaza nimic. Exagerarea si ea depinde foarte tare de perspectiva din care privesti. mie imi pare exagerata preocuparea pentru aparente. unui prieten ii pare exagerata perspectiva mea, si rezonabila perspectiva lui. Ai grija ce lasi sa te indoctrineze sk8erchick… sti vorba aia: „Viata tolereaza inutilul, il poate preface chiar in scop!”

 4. sk8erchick spune:

  Ai dreptate în felul tău. Dar pentru unii, un hobby e mai mult decât un lucru pe care îl fac des; pentru unii, hobby-ul acela e lucrul prin care se descarcă, pe care se simt bine să-l facă. Valorează extrem de mult pentru unii.

  • m4ldth spune:

   cu atat mai mult cand faci ‘lucrul’ pentru care ai fost creat sa-l faci, si-l faci cu toata pasiunea pot fi scuzabile exagerarile despre care ziceai. nu-i asa ? e vorba de relatia cu creatorul pt care ei cred ca merita sa renunte la celelalte chestii gen hi5 . eu zic ca e de admirat un om care incearca sa fie mai bun, si sa-si foloseasca mai bine timpul din viata asta scurta; chiar daca noua ne pare putin mai ciudatel si poate nu reuseste intotdeauna. tu ce zici ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s