Revin lent. Cred. Sper.

Posted: ianuarie 3, 2011 in Stuff

Revin lent. Cred. Sper.

 

 

 Nu am mai scris de ceva vreme, așa-i…? Și eu care credeam ca va fii atât de ușor să ai un blog. Îmi cer scuze că nu am mai scris și că am făcut iar o pauză de destulă vreme, în special celor puțini care mă citesc de obicei și care îmi urmăresc fiecare post. Hai că știu că sunteți acolo câțiva. Și mă mândresc cu voi.

    M-am săturat să îmi cer scuze pentru că fac pauze și nu am inspirație la scris. Deci nu îmi voi mai cere scuze.

    Nu am avut timp din cauza școlii. Apoi sărbătorile și toate alea.

    Mai are rost să vă urez Crăciun Fericit și La Mulți Ani? Nu cred. Dar vă urez celor care credeți că are rost să vă mai urez.

    Am intrat pe aici să mai șterg praful, să văd dacă mai am ceva commenturi noi, să văd dacă mai am vreun view pe zi. Statisticile spun că da. Ceea ce e bine, pentru că… asta înseamnă că cineva acolo sus îmi mai citește blogul, nu? Bănuiesc.

    Am dat frumușel click pe Post nou și am început să aberez pe foaia asta albă virtuală, fără să am idee de ce voi scrie. Nici acum nu știu ce voi scrie în cinci secunde. Probabil nici nu apuc să postez ceea ce scriu. Poate că peste un minut o să explodeze ceva pe aici pe langă mine sau o să cadă un meteorit chiar pe acoperișul casei. Nu am idee de ce scriu toate câcaturile astea. Îmi e somn, îmi e foarte somn, mă chinui să nu adorm pentru că stau și aștept să îmi răspunzi pe mess, tu, chestie mică cu viermi în cap ce dormi acolo acum.

    Are rost?

    Probabil nu.

    Totuși, sper să rămân trează. Am început să citesc o carte foarte interesantă, dar nu am reușit. Buba e că e o carte grozavă, horror, scrisă de un autor inimaginabil de bun, pe care am dat o groază de bani, dar pe care am început să o citesc de vreo cinci ori și nu am reușit niciodată să termin două capitole. E ciudat de dificil de înțeles și nici nu îmi stă gândul la aia.

    Ați mai fugit vreodată de acasă? Nu o faceți. Nu e foarte plăcut. Începi să miroși urât dacă nu faci duș câteva zile și îți e groază să te mai întori acasă, asta dacă mai ai de gând să o faci vreodată.

    Dar.

    Leah. Va avea. Dreaduri.

    Trebuia să vă spun asta, nu? Vreau căcaturile alea în cap de foarte multă vreme și acuma că am voie să le am în cap, nu am bani. Așa că dacă voi aveți mai mult de un leu în buzunar, donați și Liei vreo zece bani. Ea nu mai primește.

    Probabil ar trebui să fac ceva pentru banii ăia. Adică da, sigur, chiar ar trebui să fac ceva. Nu știu. Chetă? Nu. No more fucking chetă. Să… cânt pe stradă și fiecare să îmi arunce banuți? Nu e și aia un fel de chetă? Cre’că. Probabil ar trebui să mă apuc serios de blogging, bă, you know, gen să câștig și eu vreo cinci lei pe lună din bloguit. Cred că în vreo doi ani reușesc să îmi fac și eu dreadurile alea.

    La școală o să am ceva probleme, probabil. Cu diriga și profa de Engleză cel mai nasol.

    „LIA, CE E CU FREZA ASTA? PARCĂ NU TE-AI SPĂLAT PE CAP DE TREI ANI!”

    „ÎȚI DAU UN 4, DUPĂ CARE ÎȚI MAI DAU UNUL, ȘI ÎNCĂ UNUL PÂNĂ TE LAS CORIGENTĂ LA MATERIA MEA.”

    „ÎȚI SCAD NOTA LA PURTARE PÂNĂ LA 5.”

    „EȘTI EXMATRICULATĂ.”

    Norocul meu că mă doare în p**ă. Dacă mi-ar păsa cât de puțin, aș avea de suferit probabil. Dar o să-mi caut locul unde o să mă respecte lumea așa cum sunt. Nu am răbdare.

    Aberez prea mult, îmi pare rău. Mă plictisesc enorm și mă gândeam că pot să scriu aici. Dar nu îmi mai pot ține ochii deschiși, nu mai văd tastele cum trebe, mi se învârt în cap, am nevoie de somn. Nu.

    Gata. Am terminat, sper că o să pot să mai scriu zilele astea. Sunt plictisitoare, sunt cea mai plictisitoare persoană pe care-o știu. Mă plictisesc atât de tare că incep să vorbesc cu mine însumi. Gen.

    „Bă Leah, ce faci?”

    „Ăăă… bine? Cred. Tu ce faci?”

    „Încerc să stau trează bă, mă ajuți tu?”

    „Bă coae da nu știu cum câcat să te ajut, că nici eu nu prea mai reușesc să stau trează.”

    Nu trebuia să postez și să apăs pe butonul roșu cu un X alb în mijloc, din colțul din dreapta, sus? Ba da.

    Caca.

Reclame
Comentarii
  1. Creepe spune:

    Fucking New Year WB am asteptat sa mai pui ceva de mult :)) stiu ca nuti pasa ce scriu dar totusi imi plac aberatile ce leai scris ma facut sa rad.Poti sa stergi daca deranjeaza comm de la mine nu ma supar 🙂 .So happy life from dush bag

  2. sk8erchick spune:

    Happy new fucking year si tie. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s