Misfits

Posted: februarie 24, 2011 in Movies, People, Stuff

Misfits

 

 

     Am dat acum ceva vreme peste un serial, e vorba de Misfits, tot din Marea Britanie și rulat pe E4, la fel ca și Skins. Dacă te gândești bine, chiar seamănă puțin cu Skins, dar totuși nu se compară. Fiecare e special în felul lui.

     În Misfits e vorba despre trei băieți și două fete, care nu au fost foarte cuminți și au ajuns să plătească statului greșelile lor prin muncă în folosul comunității. Și totul începe când îi prinde, pe ei și pe supraveghetorul lor, o furtună mare și periculoasă.

    Furtuna le oferă puteri supraomenești și de atunci totul se schimbă. Lucrurile se complică atunci când află că nu sunt singurii pe care furtuna i-a schimbat.

Nathan

     E de multe ori prea sarcastic, consideră totul o mare glumă, rămâne liniștit chiar și atunci când e în pericol și nu intră în panică. Împinge lucrurile prea departe, de obicei. Nathan, spre deosebire de ceilalți, nu își descoperă puterea decât la sfârșitul primului sezon.

Alisha

     Extraordinar de secsi, foarte petrecăreață, genul de fată pe care și-ar dori-o oricine. Furtuna îi dă o putere care de multe ori îi cauzează probleme, pentru că de fiecare dată când cineva îi atinge pielea, se simte foarte atras sexual de ea și simte o nevoie inexplicabilă de a se culca cu ea.

Simon

     Prea timid, mereu se simte exlus, este considerat un ciudat de către toți cei din jurul lui. Dar furtuna îi dă posibilitatea de a se face invizibil când se simte în plus și se dovedește a fii foarte de folos grupului, ceea ce îi aduce respectul și prietenia lor.

Kelly

     Groaznic de dură, are impresia că rezolvă totul prin violență. Este destul de fidelă. Furtuna îi dă puterea de a citi gândurile oamenilor, ceea ce nu e chiar cel mai fericit lucru pentru ea, pentru că să știi chiar tot ce crede lumea despre tine, doare uneori.

Curtis

     Curtis era un sportiv foarte talentat și avea de îndeplinit un vis, dar s-a destrămat atunci când a fost găsit cu o substanță ilegală. Așa a ajuns să îi cunoască pe ceilalți. Are puterea de a da timpul înapoi și o face de fiecare data când situația iese de sub control.

Comentarii
  1. mademoiselle spune:

    nu stiu unde ai ajuns cu serialul, dar Simon se face really HOT!
    cred ca o descriere mai potrivita ar fi „heroes meets skins”. doar ca heroes cam suge de felul lui, dar nu se pune.

  2. sk8erchick spune:

    Am terminat serialul, si da, Simon mai progreseaza ceva. 😀 Multa lume spune ca Misfits seamana cu Skins si Heroes, si da, sunt de aceasi parere, dar Misfits e unic in felul lui. Nu e nici ca Heroes, pentru ca nu sunt tocmai eroi, si nici nu e la fel de exagerat cu drogurile si alcoolul si viata de adolescent, ca Skins.

Lasă un comentariu